Qui som?

 

Es podria dir que som un grup de música, i d’amics, que tenim les nostres arrels al barri de Sants. Però som molt més. O almenys així ho veiem nosaltres.

 

Podríem dir que el 30 de novembre de 2012 va començar aquesta aventura. En aquell primer concert, només èrem tres: en Miquel (veu principal i guitarra), en Quim (bateria i veus) i en Guillem (baix), fent versions i algun tema propi.

 

Després d’uns pocs concerts es va afegir l’Arnau, en un primer moment com a pianista, i vam decidir gravar aquestes cançons pròpies en el que va ser el EP Desvetlla (Autoeditat, 2013) produït per en Pau Lobo i en Marc Soto. Ara és quan es comença a incorporar més gent a la banda, l’Arnau es mou a la percussió i entra l’Omar com a pianista. El 2014 és un any on comencem a rodar, on podem moure’ns arreu de Catalunya, alhora que preparem el que era el nostre primer disc. A finals d’any, entrem a Estudis Ground, i en sortim amb el disc sota el braç.

El març de 2015 traiem el nostre primer LP Sóc (Autoeditat, 2015) i és un any brutal. També de canvis, i és que és quan entra en Victor (saxo tenor) i en Guillem decideix abandonar el grup, ocupant en Javi (baix) el seu lloc. A més, fem quasi 40 concerts arreu de Catalunya, amb alguns de tant destacats com el BioRitme Festival, el Música Viva de Vic, el Sec a Sac o la Festa Major de Sants, entre d’altres. A més, ens arriben diferents reconeixements, com ara ser nominats a Cançó de l’Estiu per La Vanguardia, Grup Descoberta de la revista La Tornada o entre els cinc Artistes Revelació segons el Grup Enderrock.

El 2016 gravem un altre EP, El ron de ayer (Autoeditat, 2016) altre cop a Estudis Ground. Amb ell, seguim girant pels Països Catalans, realitzant un total de 35 concerts, alguns com l’inici de gira a la sala Salamandra, el Castanyada Rock, el Music4Freedom Fest de Godella (País Valencià) al mateix temps que anem preparant les cançons que formaran part del següent disc., Ingovernable (Autoeditat, 2017).

A partir d’aquí, seguim traçant el camí. Ens hi acompanyes?

Ojo de Buen Cubero som:

Arnau Alonso: Percussió

Joaquim Cubero: Bateria

Miquel Cubero: Veu i guitarra

Omar González: Piano

Javi Romagosa: Baix

Víctor Vallcarena: Saxo tenor